
Termín
Platnost do 30. 9. 2024.
V ceně
- 2× amuse bouche dle denní nabídky (25–35 g)
- 2× francouzská cibulačka s Gruyére sýrovým krutonem (275 g)
- 2× parfait z kuřecích jater s marmeládou z červené cibulky, malinami a domácími krutonky (125 g)
- 1× Plateau Mixte pro 2 osoby
- Filet z pražmy královské (100–125 g)
- Krevetky (6 ks) s česnekovo-petrželkovým máslem
- Mušle slávky (500 g)
- Sous-vide medium rare rump steak (200 g)
- Zauzená krémová omáčka s bílým vínem
- Demi-glazé omáčka (100 ml)
- Pont neuf domácí hranolky (250 g)
- Zelené fazolky (120 g)
- 1× variace dezertů dle denní nabídky pro 2 osoby (350–375 g)
- 2× petit four dle denní nabídky (15–25 g)
Omezení
- Voucher lze využít ve dnech úterý až sobota.
- Rezervace: Nutná alespoň 2 dny předem na tel. 604 456 654 nebo e‑mailu ostrava.guest@gmail.com.
- Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
- Rezervaci lze změnit nebo zrušit alespoň 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Francie dala světu mnoho uměleckých děl. Jedním z těch největších je umění dobře se najíst.
Připravte se na exkluzivní kulinářský zážitek, který vás čeká ve vyhlášené restauraci Guest Restaurant Français v centru Ostravy. Zdejší kuchyni kraluje šéfkuchař Simon Guest, který má mimo jiné praxi z restaurace se 2 michelinskými hvězdami a vaření se v jeho podání mění v umění. Tentokrát pro vás uvaří 6chodové menu s francouzským prknem s masem a mořskými plody.
Simon Guest začal svou cestu ve 14 letech jako pomocný řezník, chlapec jen na mytí nádobí a občasnou pomoc s přípravou masa. V 16 letech začal chodit na Birmigham College of Food ve svém rodném městě a brzy mu byla nabídnuta práce v Le Petit Blanc, kde se velmi rychle vypracoval do vyšší pozice. Majitel Raymon Blanc ho poslal do Francie, kde pracoval po dobu 2 let po celé zemi – od domácí kuchyně až po restaurace se dvěma michelinskými hvězdami. Poté se vrátil do Anglie, kde se chopil příležitosti pracovat ve velké společnosti a naučit se vést tým a trénovat nové kuchaře. Brzy se stal hlavním company trainer pro celou společnost a cestoval po celé Anglii, aby vyučil začínající kuchaře v této společnosti. O pár let později se rozhodl hledat místo, kde by mohl plně využít svou vášeň pro vaření. Tím místem byla Ostrava. |
„Milá obsluha, dokonalý servis, chuťová pohádka, bezvadné víno, nemělo to chybu.“ (Lada, zákaznice Slevomatu)
Steak a mořské plody i dezerty
Na úvod zkusíte francouzskou cibulačku a parfait z kuřecích jater, pak už přijde tzv. Plateau Mixte – talíř pro 2 osoby, na kterém bude například filet z pražmy, krevetky, mušle slávky, ale i rump steak a fazolky. Chybět nemůže ani sladká tečka. O tu se postará variace dezertů, která bude opět společná pro vás oba.
Tuto exkluzivní hostinu si vychutnáte v restauraci s krásným prostředím a příjemnou atmosférou, kterou najdete v centru Ostravy na Smetanově náměstí, jen pár kroků od zastávky Výstaviště.