
























Řekněte sýýýýýr. Přesně takhle se budete usmívat, až ochutnáte baby goudu z Cheese House.
Přímo z Nizozemí se do pražského obchůdku Cheese House dokutálely farmářské goudy, bochníky skvělého sýra, který využijete jak ve studené, tak teplé kuchyni. Fantastické jsou ke snídani, jako pohoštění na večírku, ale třeba i v zapečených toastech nebo při grilování. Vyberte si z několika druhů – v nabídce je gouda přírodní, s bylinkami i česnekem, z kravského, ovčího i kozího mléka.
Tip: Nevíte, čím potěšit dědečka nebo tatínka pod vánočním stromkem? Sáhněte po jedinečné chuti baby goudy s pivem nebo hořčicí.
Oproti těm průmyslově vyráběným jsou bochníky farmářské goudy daleko větší a jejich kůra není obalená plastem ani voskem. Během zrání kůra sílí, těsto tmavne a zejména na okrajích tvrdne. |
Baby gouda má 380 g (původně skoro půlkilový sýr zráním ztratí až 70 g hmotnosti), zrála 8–12 týdnů a v lednici vám vydrží další 2 měsíce. Vyzvednout si ji můžete v pražském obchůdku na Vinohradech, kde k ní třeba přidáte další delikatesy jako sušené klobásy, paštiky, teriny a moravská i francouzská vína, nebo si ji nechat zaslat PPLkou.
Adresa pro případné vrácení zboží:
Italská 324/19, Praha-Vinohrady